Dnes v naší studentské kuchyni vařili krajové speciality spolu s našimi žáky oboru kuchař korejští studenti. Menu skládající se slezské zelňačky, králíka s vynikající šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem, završené jablečným štrůdlem zvládli perfektně! Korejští studenti závěrem dodali, že na naší škole prohloubili své znalosti o naší české kuchyni. Vytvořili jsme jim pozitivní atmosféru a odcházeli usměvaví a šťastní za propojenost mezi nimi a našimi studenty.
Mezinárodní akci navštívila náměstkyně hejtmana kraje paní Šimoňáková. Po obědě jsme s korejskými přáteli navštívili mineralogický pavilon na VŠB. Všem, kdo vytvořili příjemnou atmosféru celého dne, děkujeme a korejským studentům přejeme po týdnu stráveném ve školách Moravskoslezského kraje šťastnou cestu domů!
Studenti z jižní