Informace

Studium

SkolSpec.cz / Menu / Vzdělávání / Profesní kvalifikace

Profesní kvalifikace


Oblast dalšího vzdělávání

Ministerstvo pro místní rozvoj dle zákona č. 179/2006 Sb. o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání udělilo škole autorizaci pro tyto profesní kvalifikace:

  • 65-001-H – Příprava teplých pokrmů
  • 65-002-H – Příprava pokrmů studené kuchyně
  • 65-004-H – Příprava minutek

Ministerstvo zemědělství dle zákona č. 179/2006 Sb. udělilo škole autorizaci pro tyto profesní kvalifikace:

  • 29-001-H - Výroba chleba a běžného pečiva
  • 29-002-H - Výroba jemného pečiva
  • 29-003-E - Výroba perníku
  • 29-004-E - Výroba trvanlivého pečiva
  • 29-007-H - Výroba zákusků a dortů
  • 29-008-H - Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty
  • 29-012-H - Výroba restauračních moučníků
  • 29-013-E - Řemeslná výroba perníků


Kontaktní formulář

Jméno:
E-mail:
Telefon:
Předmět:
Text:
ověřovací obrázek
Ověřovací řetězec:
Odesláním zprávy dáváte Střední škole prof. Zdeňka Matějčka, Ostrava - Poruba, souhlas se zpracováním
osobních údajů.
(povinné položky jsou označeny hvězdičkou, uvádějte pravdivé údaje)

logo msk
logo_prisp_organizace_MSK
logo MSMT
logo nzz2
ramps_png

Menu zápatí