Informace

Studium

PK potravinářských oborů 2016-2017


JMENNÝ SEZNAM ČLENŮ PK

Předseda předmětové komise:

Mgr. Radmila Vytřasová

Členové komise:

Učitelé teoretického vyučování:
Bařáková Iveta, Ing.
Hercíková Vladimíra, Ing
Misková Kateřina, Ing.
Pajdová Blanka, Mgr.
Rajská Šárka, Mgr

Učitelé odborného výcviku:

Bílková Zuzana
Janiczková Ewa
Klosová Anežka
Kuchařová Ludmila, Bc.
Miková Vendula
Řehová Kateřina
Planková Marcela, Bc.
Sochová Darina
Starečková Miluše
Šiblová Jana
Václavková Jana


Obecným cílem odborných předmětů je osvojení znalostí o základních surovinách, pomocných látkách a přísadách používaných při technologickém postupu v cukrářské a pekařské výrobě.
Začleněny jsou i dekorativní techniky potřebné ke zdobení hotových výrobků. Dále je úkolem poskytovat žákovi znalosti o funkci, správné obsluze a údržbě strojů.
Žák si osvojí i praktické dovednosti a upevní odborné vědomosti potřebné k výkonu kvalifikované práce.


Mgr. Radmila Vytřasová


Akce PK potravinářských oborů 2017/2018


12. 9. 2017

INTEGROVANÉ VÝJEZDOVÉ CENTRUM V NOVÉ BĚLÉ

8.9.2017 jsme se zúčastnili s žáky oboru Cukrář a Potravinářská výroba exkurze Integrovaného výjezdového centra v Nové Bělé. V této nové a moderní budově jsme se seznámili s pracovní náplní hasičů a prohlédli si i nejnovější zásahovou technikou.
Součástí objektu jsou i stáje, kde jsou služební koně a psi, které využívá Městská policie.
Celá exkurze se žákům velice líbila. Zároveň získali informace, ve kterých situacích mohou zavolat na krizovou linku 112.

UOV Zuzana Bílková
 




Kontaktní formulář

Jméno:
E-mail:
Telefon:
Předmět:
Text:
ověřovací obrázek
Ověřovací řetězec:
Odesláním zprávy dáváte Střední škole prof. Zdeňka Matějčka, Ostrava - Poruba, souhlas se zpracováním
osobních údajů.
(povinné položky jsou označeny hvězdičkou, uvádějte pravdivé údaje)

logo msk
logo_prisp_organizace_MSK
logo MSMT
logo nzz2
ramps_png

Menu zápatí